A Pocaktámaszról mondták

"Kedves Pocaktámasz! Ma megérkezett az övem és teljesen el vagyok ragadtatva! 35 hetes kismama vagyok és több mint egy...

Közzétette: Pocaktámasz2015. április 15.

 

Hétfőn rendeltem meg,kedden meg is kaptam :)
Alig vártam mert már nagyon fájt a derekam hetek óta...
Ma egész nap rajtam volt....vezetés közben is.. teljesen kényelmes! Valóban nagyon jó tartást biztosít...teljesen elfeledtedte milyen nagy a pocakom és nehéz vele már minden.... Este vettem le és teljesen elmúlt a derékfájdalmam :)
Nagyon megérte! Köszönöm Pocaktámasz

Sövér Zita - 2018.02.02.

Én a hétvégén vettem meg. 22 hetes vagyok még nem nagyon van pocak de a felpróbáláskor már érződött a hatás. Várom mit fogunk elérni még együtt :)

Csontosné Nagy Tímea - 2018.01.14.

Kedves Pocaktámasz.
Sokat olvastam kismamáktól mennyire dícsérik ezt a pocakrartót. Sokat említettem a férjemnek is és mivel nekem is nagyon sokat fájt a gerincem, a derekam, a forgóim a nagy pocakomtól, ezért meglepett vele szülinapomra. Múlt hét szerdán hozta meg a futár, fel is tettem egyből. Kb 1óra után éreztem hogy könnyebb a járás, nem fájt a gerincem, és 1-2 nap után a derékfájásom, forgófájásom is elmúlt.
Azóta ha talpon vagyok mindig felteszem a pocaktámaszomat és sokkal jobban bírom a házimunkát, többet tudok talpon lenni. Ezért csatlakozom azon kismamák táborához akik meleg szívvel ajánlják a pocaktámaszt, nekem is nagy segítség a mindennapokban. KÖSZÖNÖM. :) :)

Bognár Szabolcsné - 2017.12.15.

Nekem ma jött meg,és már fel is vettem. Nagyon jó érzés már a felvétel óta azonnali hatást nyújt.Mintha valaki tartaná a hasam :D

Kisné Szabó Éva - 2017.12.11.

"Kedves pocaktámasz ! Öszinte leszek nem hittem benne de most csak ajánlani tudom ,egész nap jövök , megyek nem fáradok el nem fáj a derekam :) köszönöm ez egy szuper dolog .:)"

Bartus Anikó - 2017.11.27.

"Gerincsérvem van rég óta.Az első terhességemnél a 32. héten döntött ágynak. Most a második terhességemnél ez a 24. héten történt meg. Vettem egy pocaktámaszt. Egy csoda! Egy hete hordom,27 hetes kismama vagyok. Tudok járni! Nem szenvedek! Nekem a gerincem volt a lényeg, de a hasamat is olyan könnyű így vinni! :D Nagyon szeretem, nagyon hasznos! Bár ne gondolkodtam volna ennyit rajta!"

Kurucz Adrienn - 2017.11.18.

" Ez a pocaktámasz egy nagyon jó döntés volt. Sokkal többet bírok egy nap. A derekam újra a régi ;) :) Levette a súlyt rólam. Imádom."

Fülep Szilvia - 2017.09.12.


"Üdv!
Én körülbelül 25.hetemben rendeltem meg a pocaktámaszomat sokat görcsöltem és mellette saját éttermünkben tevékenykedtem volt hogy napi 12 órát. A Pocaktámasz segített kevésbé fájt a hátam és a görcsök is kevésbé jelentek meg aztán kiderült hogy a görcsöket vakbél okozta így a 32 hétben megműtöttek ahogy tehettem a pocaktámaszt fel is raktam iszonyatos segítséget nyújtott felfogta a babám súlyát és így nem húzódott a sebem. Az előző terhességem alatt nem.igazán értettem minek ez az öv... Végig fitt voltam de most nagy segítségemre vált! Üdv 37 hetes kismama :) "

Sárosiné Boros Bernadett - 2017.08.24

"33 hetes ikerterhes kismama vagyok és tegnap a pocaktámasz ,,segitségével,, edda koncerten voltam ;) nem használom mindig, csak ha tudom h többet kell sétállnom vagy állnom, de konkrétan nem érzem a ,,terhem,,. Nagy segítség az tuti!!!!"

Ádámné Ézsiás Nóra - 2017.08.15

"Voltam ma Nina Szalonjában! Mindenkinek ajánlom, ugyanis Nélküle rossz méretet választottam volna! 24. Hétben vagyok. Egyébként is szélesebb csípôjû, azt hittem Az Xxl- es se lesz jó rám ( ezért nem mertem online rendelni). Ehhez képest Xl- t kaptam, mivel rengeteget nyúlik a támasz! Nem kizárt , hogy nem kell majd nagyobb, de most Ez tökéletes, és lehet elég is lesz végig. Nagyon érdemes kipróbálni. Nagyon köszönöm itt is a segítséget!:) Ui: a szalonig alig tudtam elsétálni, visszafele már összehasonlíthatatlanul könnyebb és fájdalommentes volt!!:)"

Kovács Katalin - 2017.07.03

"Nekem ugyan ez van imádom. :)"

Mónika Trembeczki-Venczel - 2017.06.29.

"Sziasztok! A múlt héten rendeltem meg a terméket, ami villám gyorsasággal meg is érkezett. Iker babák vannak a pocakban, így hamar kiderült, hogy szükség lesz egy kis alátámasztásra valamint a derekam kisegítésére. :) Nagyon kényelmes és megkönnyíti a mindennapjaimat. Ezúton is köszönöm szépen! :) "

Schrenckh-Guszmann Renáta - 2017.06.25.

"Szia! Én a múlt héten rendeltem mert màr lépni se tudtam annyira fàjt a pocakom, s ha tartottam a kezemmel akkor volt jó! Nekem valószìnű köldöksérvem vagy szét ugrott a hasfalam és azért faj annyira!(De ìgy nem merem még megnézetni!)Sokat segìt a pocaktàmasz,de nem egésznap hasznàlom csak hàzimunka és hosszabb séta közbén!Nem bàntam meg! :)"

Antalné Dávid Ildikó - 2017.06.13.

" Nekem a 27.hettől segitett a pocaktámaszotok :) :) nagyon szerettem hálistennek hátfájás nélkül megúsztam miután használtam minden nap.nagyon vigyáztam rá hogy a 2.kisbabámnál is tudjam használni! :) #csakapocaktámasz #imádtam"

Jánosiné Barna Barbara - 2017.05.30.

"Szia! Megérkeztem Japánból, a Pocaktámasz nagy segítségem volt. 26 hetes pocakkal voltam kint és egyáltalán nem volt fárasztó így a sétálgatás! Köszönöm! Nem is látszik, hogy rajtam volt a póló alatt!"

Németh Valéria - 2017.05.22.

"Sziasztok!! Nekem is pocaktartó övem volt,miest feltettem még azt sem vettem észre hogy nagy pocakom van,sőt a derekam sem fájt,nagyon szuper volt!!! :D"

Bollókné Kiss Magdolna - 2017.05.02.

"Az egyik leghasznosabb vétel volt (ha nem a leghasznosabb!!) a várandósság alatt. :) csak ajánlani tudom!"

Kovács Kitti - 2017.05.01.

"Kedves Pocaktámasz!
5napja megérkeztél! 28hetes terhes vagyok s kb. 3-4 hete küzdök gerincfájdalommal! Szó szerint meg tudom mondani -mutatni melyik csigolyám fáj! Mióta Te vagy enyhűlt a fájdalmam s a napi teendőimet is könnyebben el tudom végezni! Szerintem 1-2nap és tovább száll a fájdalom! Köszönöm!"

Szőllősiné Péter Beáta - 2017.04.18.

"Kedves Pocaktámasz!
Nem is tudom miért nem rendeltem meg eddig.... Egyszerűen össze sem lehet hasonlítani a különbséget. Az előző császárheget annyira jól tartja. A derekam sem fáj. 23+3. Köszönöm!"

Vargáné Melinda - 2017.04.03.

Nekem is volt, használtam is a terhesség alatt, de a legtöbbet szülés után segített, mert tartotta a császársebemet szépen és hamarabb felépültem, mint nélküle. Első szülésemnél még nem volt ilyen, a mostaninál meg igen, azért tudom összehasonlítani.

Györkei Csilla - 2017.03.16.

Ma érkezett meg. ...fájt a derekam ha takarítottam vagy többet jöttem mentem. ...Illetve a hasam alját is többször fogtam. ..mert ha tartottam nem volt az a fura feszítő érzés. Nah most a pocaktámasszal ma semmim nem fájt. Nagyon klassz .Nem is hittem volna. Ajánlom mindenkinek..

Juhászné Dékány Renáta - 2017.03.07.

" Megkaptam a mai napon a rendelésemet. 28 hetes kismama vagyok nem kis pocakkal :)El se tudom mondani mennyire jólesett már az első 5 percben a viselése a pocaktámasznak. Köszönöm!:)"

Kocsán Andrea - 2017.03.03.

"Nekem is van pocaktámaszom tőletek, imádtam nagyon szerettem:) nagyon megkönnyítette a napjaim. Hátfájást, derék fájást nem ismertem ennél a terhességemnél."

Sápi Balázsné Claudia - 2017.03.01.

"Ma érkezett meg, imádom! Kényelmes és a pocakom súlyát felfogja, így nem feszül és a hátam se fáj."

Mikené Hermeczi Szilvia - 2017.02.20

"Én is beszereztem egyet a várandósságom alatt és valóban nagyon jó pedig nagyon fájt mindenem.....Amikor azt mondták,hogy van rá ez a pocaktámasz majdnem röhögtem.Aztán elkezdtem gondolkodni mivan,ha mégis jó.....Vettem egyet és láss csodát,én nem bántam meg!"

Nemes Krisztina - 2017.02.14

"Az egyik leghasznosabb vétel volt (ha nem a leghasznosabb!!) a várandósság alatt. :) csak ajánlani tudom!"

Buda Zsófia - 2017.02.07.

"Sziasztok leendő Anyucik!
Saját tapasztalatom a pocaktámaszról: Először kételkedtem benne, hogy egy öv tudna segíteni nekünk kismamáknak egy ilyen helyzetben, férjem mondta hogy veszíteni valónk nincs rendeljük meg. Izgatottan vártam hogy megérkezzen. Megjött postai úton.. felvettem.. Csodák csodájára a fájdalom eltűnt. Jelenleg 39.hétben járó kismama vagyok és el sem tudnám képzelni a napjaimat a pocaktámasz nélkül. Nagyszerű találmány és semmi rosszat nem tudok mondani róla. Könnyen tisztítható, kényelmes és a derékfájás a múlté. Nagyon szépen köszönöm a feltalálójának és a forgalmazójának ezt a remek terméket!"

Seresné Ress Katalin - 2017.01.23.

"Bevallom, csak a sok pozitív vélemény miatt mertem megvenni a pocaktámaszt. Nem hittem, hogy egy látszólag túlárazott öv bármit is segít egy derékfájáson. Mivel nyelvvizsgára készülök, sokat ülök számítógép, íróasztal előtt, ezért 25 hetesen engem is elértek a derékfájdalmak. Már másfél napja hordom és szuper a hatás! "Várom" a derékfájást, de nem jön, elmúlt. Tényleg nagyon hasznos! A napi bevásárlásból jövet sem akar már leszakadni a hasam ésa lépcsőzést is sokkal jobban bírom a 3. emeletre. Nem bánom, hogy megrendeltem, sőt, az egyik leghasznosabb megvásárolt termék terhességem alatt. Már csak azért is írom le a véleményem, mert nekem is mások véleménye segített a döntésben."

Kárai Marianna - 2017.01.23.

1 hete használom a Pocaktámaszt. Fantasztikus!!! Ágyő hátfájás! :)

Kovács Kata - 2017.01.03.

"Nekem is az volt a baj, hogy húzott a pocakom lefelé gyalogláskor. Megrendeltem, mert mit veszíthetek? Ha nem működik, még mindig vissza tudom küldeni… De bevált!!!!"

Schram Borbála - 2016.12.29.

"Én használom.. s nekem a csípő-derékfájáson túl (2 oldali csípőficammal születtem) a tartóizmaim is húzódtak, feszültek. Itt Ausztriában sem tudtak semmi okosat mondani rá. Ha pl. vásárolni mentem vagy sétálni fogni kellett a hasam alját.. Ez ma már nincs meg. nem érzem a fájdalmakat. Mivel tartja a hasam nem húzódik. Én azt gondolom a legjobb dolog amivel segíteni tudnak a kismamák ilyen jellegű problémáin."

Padár Nikoletta - 2016.12.29.

"Ma érkezett meg, imádom! Kényelmes és a pocakom súlyát felfogja, így nem feszül és a hátam se fáj."

Barta Zsuzsanna - 2016.12.28.

"Szuper kis találmány! 24. hétben rendeltem, mert már járni nem nagyon tudtam a derékfájástól ! Megváltás volt komolyan mondom, pedig nem fűztem hozzá sok reményt őszintén :) Majdnem minden nap használom, most egy hónapja. Köszönöm!"

Földesi Emese - 2016.12.23.

"Nekem is nagyon jó volt! Mindenkinek csak ajánlani tudom! :) Hatalmas hasam volt és borzasztóan fáj a hátam! Nagyon megkönnyítette a napjaim! Hatalmas találmány. Imádtam! :) Nagyon szépen köszönöm!"

Füle Andrea - 2016.12.20.

"Tegnap meg jött :) Egyből fel is vettem. Ma is rajtam van egész nap és nagyon szuper :) Nem is kell várnom, hogy nőjön a pocim. Már most jó:D Köszönöm a gyors szállítást :) "

Hermann Judit - 2016.12.15.

"Én kb. a 24. hét körül rendeltem meg a pocaktámaszom, és azt kell mondanom a legjobb döntés volt. Reggel felteszem az övet, és egész nap aktívan végzem a dolgom, derékfájás nélkül. Ha elfelejtettem feltenni - mert előfordul :) -, egy órán belül megjelenik a derékfájás... Minden kismamának csak ajánlani tudom, a fájdalommentes babavárásért :) Köszönöm Pocaktámasz :)"

Stifter Otília - 2016.11.25.

"Kedves Pocaktámasz! Elnézést, hogy csak most írok, de az elmúlt hetekben elég sokat mozogtam és így leteszteltem a pocaktámaszt. Jelenleg már a 36. hétben vagyok, de már a 24. héttől éreztem, hogy valamit tennem kell, mert nagyon fajt a hátam és feszült a hasam, sokat keményedett sajnos! :( Már nem volt jó állni, ülni, es feküdni meg mégse lehet egész nap, főleg hogy akkortájt még dolgoztam is. Na de szóval nagyon hamar még azon a héten megérkezett a termék és már az első felvételnél éreztem, hogy megkönnyebbültem és nagyon kényelmes is volt. Aztán egymás utáni hétvégén leteszteltem két eseményen is, megtúráztattam, sokat kellett állnom és sétálni.. és örömmel mondhatom, hogy nagyon jó! Eltűnt a fájdalom és enyhült a has feszülés. Közben levettem es úgy visszatért a fajdalom és rögtön le kellett ülnöm, úgyhogy tényleg megéri az árat! Köszönöm szépen!!!! :)."

Végh Katalin - 2016.11.05.

"Köszönöm, én is hamar megkaptam a rendelés után. Hármasikreket várok és már a 21.héten nagyon fájt a hátam, előtte próbáltam egy más fajta pocaktartó övet, de az nem használt, mire párom nem bírta már nézni hogy kínlódok és mondta hogy vegyük meg ezt a pocaktámaszt. Nagyon jó döntés volt, érezhetően sokkal jobban tartja a hátam mint a másik fajta, mivel szélesebb a hátamnál is ahol fájt. Nem fáj már a hátam. :)"

Tóth-Kardos Ágnes - 2016.11.04.

"Én már sehová sem megyek a pocaktámasz nélkül, nagyon megkönnyíti a napjaimat, még most is képes vagyok órákat sétálni, pedig már 36 hetes vagyok! Nélküle ez nem menne, abban biztos vagyok! Mindenkinek csak ajánlani tudom! ;)"

Varjú-Ardai Csilla - 2016.11.03.

"Én ajánlani tudom, mivel szenvedtem nagyon és amióta megvan, áldom az eszem hogy megvettem, csak azt sajnálom hogy nem hamarabb :) Már csak 5 hetem van de egy áldás."

Fazekas Szilvi - 2016.11.03.

"Kedves Pocaktámasz :) Nekem nagyon sokat segített és igaz pár napom van már csak de ha ha nem lenne megmozdulni nem tudnék. Sok hasi műtéten estem át aminek következménye nincsenek meg az alhasi tartó izmaim. Nos hogy kisbabát várok ami mint mondtam minden napos :) most még a lakáson belül is használom. Én köszönetemet fejezem ki ez egy nagyon jó találmány!! :)"

Bakós Tóth-Marianna - 2016.10.26.

"Kedves Pocaktámasz! Ma érkezett meg a csomagom, kb 2órája viselem, de megszűnt a kínzó derékfájásom! Minden kismamának csak ajánlani tudom! Nagyon szépen köszönöm nektek hogy megkönnyítettétek az életem!"

Seresné Ress Katalin - 2016.10.18.

"A tegnapi napon megkaptam a pocaktámaszt. Kíváncsi és kissé bizalmatlan voltam, hogy ez miért is kerül ennyibe és mi értelme van. Nagyon boldog mami lettem. Borzasztóan jó hatása van. Eddig a fiamat amikor vittem az iskolába háromszor kellett a 30 perces úton megállnom és sírtam már a fájdalomtól. Tegnap estére már a derekam se fájt,ma pedig vidáman mentünk az iskolába. Nagyon köszönöm. Végre élvezhetem a babavárást. A 24. Hétben járok és mindenkinek teljes szívből csak ajánlani tudom."

Szalainé Sepsei Adrienn - 2016.10.11.

"Én is használtam kb. a 25. héttől és én is csak jót tudok mondani róla. Nekem szerencsére nem ment fel sok plusz kiló és a hasam sem volt óriási, ezért nem is annyira a derekam, inkább a hasam alja fájt. Persze csak álló helyzetben. :-) Ezért bárhova mentem, akár csak egy rövid útra, mindig feltettem. Hatalmas segítség volt. Arról nem is beszélve, hogy a derekam is melegítette. Ezért én is csak ajánlani tudom minden kismamának :-)"

Valach Noémi - 2016.10.08.

"Szuper! Én nagyon szeretem! :-) "

Molnár Kitti - 2016.10.07.

"Kedves Pocaktámasz ma megérkezet a pocaktámaszom. 27 hetes vagyok, XL kellet és tökéletes. 1 órája használom és máris érzem a különbséget, tehát takaríthatok itthon nyugodtan mert nem fáj annyira a derekam, köszönöm neked,és ajánlom minden kismamának"

Szabó Gabriella - 2016.10.07.

"Én is csak jót tudok mondani róla, ez egy nagyszerű találmány!! Végre egy termék, ami segít is az utsó heteket átvészelni a kismamánál!!! Köszönöm"

Aranyiné Bagi Krisztina - 2016.10.05.

"Ma volt az első nap, h használtam! Elején fájt a pocim mert későn vettem fel....na mondom rajtam ez se segít. Eltelt egy kis idő és mintha nem is lenne pocim ;) 34.hétben járunk es olyan szinten nyomja a buksija ott lent, h tegnap már majd nem sírtam! Aki "feltalálta" annak ezer hála és köszönet!!! :) "

Hornicsek Katalin - 2016.09.30.

"Sziasztok. Most vagyok a 30. hétben Nekem már négy hete megérkezett a pocaktámaszom, először csalódás volt, de annyira bíztam benne és tudtam hogy segíteni fog!!! Szóval elkellett telnie még két hétnek,hogy azt érezzem amire számítottam.Szóval mára már nem adnám semmiért.Nem hordom egész nap, de ha takarítok, vagy hosszabb sétára indulok, mindenképpen felveszem és a fájdalom meg sem jelenik:) Ha már fáj a derekam és úgy veszem fel, akkor pedig pillanatok alatt eltűnik a fájdalom :) Szóval köszönet a feltalálójának. Imádom. :) "

Dobai Anett - 2016.10.04.

"Ma kezdtem el használni. Kényelmes."

Mezei Bernadett - 2016.09.28.

"Nekem is nagy segítség volt, hamar kezdtek fájni a csontjaim, sokszor alig tudtam menni. Nagyon bevált, csak rám picit nagy volt a méret, amit javasoltak, mert szüléskor is alig volt meg pocakom es nem ezzel kalkuláltunk."

Cseh Németh Helga - 2016.09.22.

"Imádom :) 30.hetes kismami vagyok 1 hete használom, nem adnám semmiért :)! Eddig nagyon fájt a derekam meg a lapockám :( Dee mióta hordom, azóta semmi bajom :) Köszönöm annak, aki feltalálta! :)"

Jánosiné Barna Barbara - 2016.09.20.

"Én a 30. héttől hordom, nagyon szupi találmány:) nagyon sokat keményedett a pocakom és fájt a derekam így 39 évesen és nagyon nem hittem benne, de nagyon kellemeset csalódtam benne:) imádom és mindenkinek csak ajánlani tudom :) "

Dobor Noémi - 2016.09.16

"Megérkezett!!! :) Nagyon-nagyon kényelmes és eltűnt minden fájdalom. Köszönöm a segítséget és a gyors kiszállítást! Mariann ;)"

Zsigray Dánielné Bárdos Mariann - 2016.09.14.

"Én 5-6 hete használom. Nagyon megkönnyíti a mindennapjaimat.Szinte már el se tudom képzelni a napot nélküle. Nem gondoltam volna, hogy ennyit segít. Ha hamarabb megrendelem sok fájdalomtól megkímélhettem volna magam."

Mahucsné László Krisztina - 2016.09.13.

"Sziasztok.
Én is 2.napja hordom a pocaktámaszt és oda vagyok érte. 29 hetes terhes vagyok és az utóbbi 2-3 hétben sokat szenvedtem derék és lábfájástól és sajnos egy hosszabb séta után még a pocakom is elnehezült és keményedett. Viszont most a 2.nap használata után nyugo szívvel mondhatom,hogy sokkal könnyebbek a napjaim és a fájdalmaim minimálisak lettek. Ezer köszönet pocaktámasz"

Kovácsné Brigitta - 2016.09.09.

"Kedves Pocaktámasz!
Kedves Pocaktámasz! Köszönöm az övet, időben megérkezett, ma már fel is vettem a munkahelyemen. Kozmetikusként sokat gyantázok,hajlongok. Már egy alkalom után is érezhető mennyivel könnyebb. Köszönöm szépen. Egy 30 hetes kismama."

Kész Tóthné Emőke - 2016.09.08.

"Kedves Pocaktámasz!
Már 26 hetes Kismamaként elkezdtem használni a Pocaktámaszt, de a nagy melegek miatt sokszor elfelejtettem felvenni, most 32. hetes Kismamaként egy napot se hagynék ki nélküle, pedig még mindig meleg van! :) Használata során csökkent a derék-és a szeméremcsont fájdalmam! Egyszerűen imádom!! Ha tudtam volna, hogy ennyit segít ez a termék az első terhességemnél is már megrendeltem volna!! Minden Kismamának csak ajánlani tudom! Köszönöm nektek ezt a csodás terméket!:) "

Salamon-Baukó Gréta - 2016.09.08.

"Kedves Pocaktámasz!
Ma érkezett meg az ajándékom a névnapomra :) Nagyon hálás vagyok mert így 35 évesen a harmadik császárom előtt állok és nagyon nehezek a napok két gyermek mellett! Köszönöm szépen nagyon jó találmány csak ajánlani tudom!!! Üdvözletem Erika"

Révai Varga Erika - 2016.08.31.

"Én 41 évesen várom az első babánkat és nem egyszerű. Én a húgomtól kaptam a pocaktámaszt és nem akartam felvenni. A párom "erőszakolta" rám, azóta bárhová megyek felveszem. 28 hetesen még egy Kecskemét-Budapest túrát is bevállaltam és egész nap sétáltam. A pocakom meglepően jól bírta! Mindenkinek ajánlom én is!!! ;)"

Kecskés Tímea - 2016.08.30.

"A terhességem 25.hetétől használom a Pocaktámasz-t és már el sem tudom képzelni nélküle a mindennapokat! Kényelmes és praktikus, az anyaga is nagyon finom puha. Az állíthatósága miatt egy méret elég lesz a várandósság végéig. Minden kismamának csak ajánlani tudom!!!"

Grafleinter Krisztina - 2016.08.20.

"Kedves Pocaktámasz!
Én is csak jókat mondhatok a találmányról. Így 40 évesen babát várni önmagában is kihívás, de ez hatalmasat könnyített a mindennapjaimban! Sokat szenvedtem a pocak keményedéstől.Többet kellett pihennem. Szinte csak fekve éreztem jól magam...Mióta megvettem a Pocaktámaszt sokkal jobban érzem magam a bőrömben. Az én tapasztalatom az, hogy bár vastagnak, melegnek tűnik az anyaga, jól szellőzik és a vékony nyári ruha alatt is kényelmes. Nekem legalábbis bevált. Nem izzadtam tőle. Jól kell a pocakhoz igazítani, ahogy kényelmes. Szerintem ez a titka. Nár nem tudom valójában mennyit lehet hordani, én egész nap viseltem, csak alvásra nem. Úgyhogy KÖSZÖNÖM POCAKTÁMASZ!"

Györök Bernadett - 2016.08.16.

"Megérkezett a támaszom! Már a lépcsőn lefelé menet megéreztem hatását! Szinte száguldottam lefelé, nem kellett magam elé engedni a kisfiút, aki mögöttem jött azzal, hogy "te úgyis gyorsabb vagy!":D nagyon jó érzés volt. Valamint tüsszentésnél, köhögésnél nekem mindig feszült a heg (allergiás vagyok), most nem kell lefognom a hasam, mert ez a termék olyan jól tart, hogy nem okoznak kellemetlenséget a fent említettek! Első nap; eddig meg vagyok elégedve!:)31 hetes, óriáspocakos kismama Ja, igen, és ma még a hátam sem fájt, pedig csak délután érkezett!:) "

Tóth-Imolay Zita - 2016.08.10.

" Kedves Pocaktámasz!
Tegnap megérkezett a várva várt csomag. 33 hetes kismama vagyok, eddig folyamatos hát, derék és szemérem fájdalommal küzdöttem. Harmadik baba, a pocakom hatalmas és nehéz. A nagytakarítás közepén voltam éppen, szóval rögtön terhelés alatt próbáltam ki. Ami rögtön érezhető volt a felcsatolás után, hogy jobb lett a tartásom és így valami könnyebbség érzés töltött el. Ma reggel felvettem és végig sütöttem, főztem a délelőttöt anélkül, hogy folyton le kellett volna ülnöm pihenni, mert eddig pillanatok alatt elfáradtam. Egy dolgot sajnálok csak, azt, hogy nem rendeltem meg hamarabb, mert rengeteg fájdalomtól megkímélhettem volna magam. További sikerekben gazdag működést kívánok önöknek !:) Kriszta "

Mahucshné László Krisztina - 2016.08.09.

" Kedves Pocaktámasz! 2 napja rendeltem a pocaktámaszt és 10 perce megjött! Annyira kényelmes és azonnal èrezhető a különbség. 28 hetes kismama vagyok. Sokat sétálok és figyelek a mozgásra, tornára. Az utóbbi hèten azért azt éreztem hogy egy hatalmas súly húzza lefelé a pocim. Derekam is éreztem. Nagyon vártam hogy megjöjjön. Tapasztalatom még nincs hogy hosszútávon milyen lesz a pocaktàmasz de mar most nagyon jó érzés hogy alátamasztja a hasam. Nagyon köszönöm! Szuper találmány!! Köszönettel: Bojti Adrienn (gyógytornász) "

Bojti Adrienn - 2016. 07. 29.

" Kedves Pocaktámasz!
Tegnap megérkezett az övrendszer, rendben és időben! A 33. hétben vagyok, kezdett a derék- és hátfájás állandósulni. Ma egész nap rajtam volt, míg eddig a mosogatás a görnyedés miatt fájdalmas volt, ma vígan elvoltam a támasszal! Sokkal könnyebbnek érzem magam! Nagyon köszönöm a segítséget! A többi kismamának is csak ajánlani tudom! :) Kati "

Szép Katalin - 2016.07.29.

"Sziasztok!
29 hetes terhes vagyok és én is elkezdtem használni a terméket. Elötte rengeteg gondot okozott az alvás mivel egész éjjel fájt a derekam. Mióta napközben használom a Pocaktámaszt ez a gond elmúlt és nyugottabak az éjszakáim! Én csak ajánlani tudom mindenkinek! Nagyon köszönöm nektek ezt a remek terméket"

Hegyi Cintia - 2016.08.16.

" Nagyon bevált most kezdtem el hordani 6 hónaposan és bármit tudok csinálni nemfáj a derekam!!! Mégegyszer köszönöm!!! :) :) :) "

Kohadja Dzseni - 2016.07.24.

" Nekem is megérkezett! Nagyon jó, főleg ha sétàlsz! Könnyebb a pocim ezàltal és jobban bírom! :) "

Takács Ildikó - 2016.07.21.

"Sziasztok!
25 hetes vagyok, kb 1 hete használom. Most már házimunkát nem végzek nélküle. Eddig egy mosogatás után is le kellett feküdnöm, most meg! Mosogatás után simán megfőzök és bármilyen házimunkát elvégzek hátfájás nélkül :-) Csak ajánlani tudom! "

Jádi Nikolett - 2016.07.19.

" Ma reggel meghozta a futár, így délután ki is tudtam próbálni. 2,5-3órát sétáltam intenzíven, és örömmel jelentem, hogy a derékfájásnak búcsút intettem.Máskor majdnem leszakadt a derakam, illetve úgy éreztem hogy húz le a pocakom 1 óra mászkálástól. Nagyon meg vagyok elégedve a termékkel, bátran ajánlom! Köszönöm szépen nektek! "

Hanczvikkel Georgina - 2016.07.16.

" Nekem is megérkezett! Tegnap (ahogy írtátok:))
Már alig tudtam vmit csinálni. Semmi nem volt jó, sehogy nem volt kényelmes. Minden házimunkát tologattam napokig. Tegnap 3-kor megérkezett, felvettem és egyből éreztem a változást. Este 10ig szinte meg se álltam. Kisuvickoltam a lakást. Jó, néha leültem, de nem esett nehezemre állni, mozogni, mint most már az utóbbi hetekben. Szuper termék! Mindenkinek ajánlom!!:) "

Hajdú Szílvia - 2016.07.10

" Nekem bevált!! "

Szászné Adrienn - 2016.07.08.

" Kedves Pocaktámasz- csapat!
Tegnap hozta a futár a csodákat ígérő kiegészítőt, amit félve rendeltem meg, mert túl szépnek tűnt ahhoz, hogy igaz legyen. Azonnal felpróbáltam, de elsőre furi volt, még a srácok a pocakomban is jobban ficeregtek, mint máskor, gondoltam, nah ebből mi lesz! Aztán ma a nyakamba vettem a várost, mert muszáj volt és majdnem leesett az állam, hogy ez mekkora szuper egy szerkezet!Kisebb szünetekkel 6 órán keresztül róttam a várost és a babók nem kezdtek keményedni, a hasam nem húzódott, a derekam nem akart leszakadni!!!! Fantasztikus kis találmány és valóban alig észrevehető a ruha alatt, mindenkinek szívből ajánlom! Igazán köszönöm! Üdvözlettel: Anett "

Lengyel Anett - 2016. 07. 06.

" Nálam valóban sokat segít. A 3.gyermekemet várom, óriási pocakom van s hasi sérvem is borzasztó fájdalmakkal jár, menni nem bírnék ha nem hordanám. És először szülész orvos ajánlotta, hát nagyon sokat segít! Emel is, tart is, jobb a gerincemnek is. Köszönöm. "

Bereczki János És Szilvia - 2016. 07. 05.

" Én is vettem, nagyon imádom, az első gyerköcnél Szinfiziolizist kaptam, vagyis szét ment a medencém és a menést nagyon meg könyiti 31h-ben vagyok, de már alig tudtam menni! "

Talabér Edina - 2016. 07. 05.

" Én is vettem és egyszerűen imádom!!!!!!! "

Szopper Zsófia - 2016.07.03.

" Én is vettem a lányomnak sokkal könnyebb volt neki, végre valami értelmes dolog. Köszönjük. "

Bogovics László - 2016. 06. 30.

" Nagyon szuper volt, én csak szülés előtt hordtam, utána nem tudtam feltenni, császár után nagyon fájt a hasam "

Bödörné Horváth Adrienn - 2016. 06. 17.

" Én is imàdom annyira jó.Ahogy felveszem derékfàjás megszűnik. :) "

Gál Erika - 2016. 06. 15.

" A lányomnak is volt. Tényleg nagyon jó. "

Nagy Tiborné Erzsike - 2016.06.13.

" Most érkezett meg az enyém és imádom. Kicsit tartottam tőle h nem lesz e felesleges megvenni de nem bántam meg. Már nehéz volt a pocakom nagyon de most nagyon boldog vagyok, olyan könnyűnek érzem magam és a fájdalmaim is elmúltak. :) "

Nyáriné Matusek Anna - 2016. 06. 01.

" Én a 24. hét körül rendeltem, és az egyik legjobb döntés volt! Aktívan tudtam mozogni, tenni -venni végig, derékfàjàs nélkül! Most 3 hetes a kicsi fiam, császár metszéssel jött világra, és a pocaktàmasz most is nagy segítségemre van, hiszen könnyebben regeneràlódok! Mindenkinek ajánlom! "

Bodorló Veronika - 2016. 05. 24.

" Nagyszerű dolog ez a pocaktámasz. Nehezen bírtam volna nélküle a 9 hónapot. :) "

Nagyné Krankovics Andrea - 2016. 05. 21.

" Csak jó véleményem van nekem is. Nagy segítség 32 hetesen, egy kétéves örökmozgó mellett. :) "

Schumann Nagy Renáta - 2016. 05. 10.

"Nekem is nagyon bejött mindenkinek ajánlom!"

Sallainé Sinkó Andrea - 2016. 05. 09.

" Köszönöm a termèket. Nagyon jó. Csak ajánlani tudom mindenkinek!"

Varga Ildikó - 2016. 05. 06.

" Megkaptam! Köszönöm szépen! Nagyon örülök neki, mert igazán jónak találom. "

Pálffy Edina - 2016. 04. 19.

" Köszönöm szépen ma megkaptam a terméket és csak ajánlani tudom. "

Kun Kati Jànosné - 2016. 04. 05.

" Rengeteget segt, tegnap 10+ kg-os csomaggal mászkáltam, 39. hét, és volt fájdalom, amit teljesen kilőtt. "

Pető Szabina - 2016. 04. 01.

" Ma jött meg a csere támaszom! Nagyon szépen köszönöm, nagyon kedvesek voltatok és szuper a Pocaktámasz!! "

Hédervári Anita - 2016. 02. 10.

" Csak ajánlani tudom mindrnkinek a pocaktámaszt... Én imádtam :))...de...a 24. héten volt 100as pocim...L-es méretűt rendeltem végülis jó lett, de egészen még a terhesség végén is teljesen be kellett szűkítenem... Úgy tartott rendesen és könnyített édes terhemen;) "

Martinkovicsné Hegyi Henrietta - 2016. 01. 08.

" A mai nap nekem is meg érkezett :) :) Már 10 perc után éreztem vagyis épp ez az, hogy nem éreztem a fájdalmat se a derekamban se a hátamban. Imádom. Köszönöm :) "

Békési Andrea - 2015. 12. 30.

" Kedves Pocaktámasz! 2 napja vásároltam ezt a csodát(nem tudom más jelzővel illetni),és csak pozitív tapasztalataim vannak. Már a hazafelé vezető úton is könnyebb volt a séta vagy lépcsőzés. Nagyon szépen köszönöm...Csak ajánlani tudom minden kismaminak:) :) :) (28 hetes vagyok) "

Balogh Adrienn - 2015. 12. 12

" 1 hete érkezett meg a pocaktámaszom. Nagyon jó!!!! Eddig ha takarítottam vagy órákig voltam a konyhába nagyon feszült a hasam. Tegnap 3 órát töltöttem a konyhában és nem fájt a hasam! Nem bántam meg egyáltalán! Mindenkinek csak ajánlani tudom! "

Pap Oroszné Rita - 2015. 12. 01.

" Nekem ma hozta a futàr. Csak ajànlani tudom mindenkinek. Pàr òra elteltèvel,lehetett èrezni, hogy enyhül a fàjdalom. "

Engi Ramóna - 2015. 11. 02.

" Nekem MINDEN FÁJDALMAM ELMÚLT, én most szültem okt.29-én az utolsó percig használtam, mi szó szerint összenőttünk! E nélkül sehova nem indultam el! :-) "

Lendvai Dóra - 2015. 11. 03.

" 29 hetes ikres kismama vagyok. 1 hónapja használom, imádom. Már alváshoz is használom. Hát- és derékfájdalom elfelejtve :-D csak ajánlani tudom! "

Nelly Antal - 2015. 10. 20.

" Én szombaton kaptam meg a pocaktámaszt a drága kedvesemtől..A harmadik baba érkezik, ehhez mérten szép termetes hordócskám nőtt, ami a két pici mellett (3,5 és 2 évesek) elég nehéznek bizonyult. Állandóan fájt a hátam, a medencecsontom azt hittem, szétszakad... Pedig így a 31 héten járva még csak most jön a neheze! De egyenlőre minden fájdalom a múlté!!!!!! :-) Mindenkinek ajánlom, elképesztően sokat segített!! "

Kelemen Zoltánné - 2015. 10. 13.

" Egy hete boldog tulajdonosa vagyok! :) Csak jót tudok róla mondani! "

Alexandra Szabó - 2015. 09. 29.

" Kedves Kriszta!
A mai napig ( pedig már lassan 3 hónaposak az ikrek) szeretettel gondolok Rád amiért ajánlottad a pocaktámaszt! 34. Hétre születtek a babák, és minden nap segîtett a támasz! Azóta is mindenkinek csak ajánlom és ajánlom és ajánlom!!! "

Illéssyné Szél Szabina - 2015. 09. 24.

" Megérkezett a pocaktámaszom és imádom :) mindenkinek csak ajánlani tudom :)! "

Velezdi-Köppel Alexandra - 2015. 09. 10.

" Köszönöm. Tegnap megérkezett nekem is.Azóta a derekfájdalom enyhűlt. Kényelmes,ajánlom minden Kismamának :) "

Borbás-Pintér Anikó - 2015. 09. 03.

" Szuper! A terhesség első hetétől! 2 gyereket hordtam ki vele! Aki tudja, vegye meg! "

Davies Ibolya - 2015. 08. 21.

" Köszi szépen!Nagyon szuper a termék :-) Egyből érezni a hatását!! :-) "

Hörömpöliné Szoboszlai Tímea - 2015. 08. 13.

" Terhesség alatt bizony megváltás volt mű végtaggal, erős csípő kopásommal és igen császár után is hatalmas segítség volt.Most pedig még őrzöm következő babuci várásig. Csak ismételten ajánlani tudom minden leendő anyukának! ;-) :-) "

Mészáros Ildikó - 2015. 05. 24.

" Sziasztok! Én kb 1,5 hónapja rendeltem meg a pocaktámaszt. Nem sokat hezitáltam rajta, mert a derekam annyira fájt, hogy mozdulni alig bírtam. Úgy voltam vele, ha egy kicsit is jobb lesz tőle, akkor már megérte. De nem bántam meg, mert azóta egyáltalán nem fáj a derekam. :) Most vagyok a 36. hétben, de már el sem tudok indulni nélküle, mert már elég nagy a súly. Bátran ajánlom mindenkinek, aki hasonló problémákkal küzd! :) "

Balog-Sólyom Kinga - 2015. 05. 19.

" Sziasztok.Nem emlékszem pontosan mikor rendeltem,de azt tudom akkor nagy hasznát vettem,sőt,hogy most megszületett a kislányom máj.13.-án császárral most is tudom használni a Pocaktámasz mert tartja a hasamat ahol volt a vágás.Nagyon nagy segítség, csak ajánlani tudom mindenkinek. :-) "

Kovács Mária - 2015. 05. 18.

" Én egy hete használom. :) Imádom! Sokkal könnyebb vele mozogni. 31 hetes vagyok :) :) :) "

Udvaros Edina - 2015. 05. 16.

" Szia! Én 23 hetes kismama vagyok. Nagyon fájt a hátam, így előrébb hoztam a pocaktámasz vásárlást remélve, hogy segít. Csak ajánlani tudom mindenkinek még ilyen korai időben is. Elmúlt a hátfájásom :-) "

Chrudinákné Lukács Mónika - 2015. 05. 12.

" Pár napja kezdtem el használni,szörnyű derék ,csípő fájdalmaim voltak,alig bírtam járni is, gerincsérvem is van.Nem bántam meg, hogy megrendeltem, tényleg nagyon szupi.Vezetni is jobb vele, sétálni stb. Nagyon jó támaszt ad a deréknak- és a hasnak. 30 hetes kismama. :-D "

Nagy Ilona - 2015. 05. 11.

" Köszönöm! Én ma kaptam meg és már egyszerre fel is tettem és már éreztem is, hogy sokkal jobb. Nem fáj derekam, és könnyebb a séta is benne. Tényleg nagyon jó, pedig én is vonakodva vettem meg. De már most nem bántam meg... Köszi "

Vámos Mónika - 2015. 05. 05.

" Én hasznàltam, s nagyon szerettem. Érezhető volt a könnyebbség! "

Pongorné Hosszú Tünde - 2015. 05. 03.

" Nekem kötelezővé tette a nőgyógyászom. Mind a két gyerkőcöm négy kilóval született, pocaktámasz nélkül leesett volna a babó! Csak így bírtam menni! "

Dóczi-Horváth Olívia - 2015. 04. 30.

" Én most vagyok a 30. hétben egy hete kezdtem használni.
Imádom :) "

Cseresznyák Kata - 2015. 04. 26.

" 33 hetes terhes vagyok. Nagyon fájt a derekam ezért megrendeltem a pocaktámaszt. A derékfájás volt, nincs. Könnyebben mozgok ha rajtam van és a derekam sem fáj. 3 napja használom. Bevallom, nem hittem benne. Kellemesen csalódtam. Kismamák bátran ajánlom mindenkinek.:) "

Baloghné Tóth Henrietta - 2015. 04. 19.

" Nekem is van pocaktartó övem... Tényleg csodát tesz... Felállni sem bírtam annyira fájt a derekam, de az övvel ez már a múlté... 22 hetes kismama "

Jánosné Ervin Dorn - 2015. 04. 16.


Rendelésed mellé, egy Kisbabát várok kártyacsomagot adunk ajándékba.

  • iconCím: 1039 Budapest, Juhász Gyula utca 11. 3/23
  • iconÜgyfélszolgálat:
    H-P 10:00-16:00-ig
  • iconEmail:
    hello@pocaktamasz.hu
  • iconTelefon: {emailcloak=off}
    +36-30-947-5120
Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldalon történő továbblépéssel elfogadja a cookie-k használatát. Részletes leírás
Rendben!

KÖVESS A FACEBOOKON IS